sâmbătă, 9 aprilie 2011

Waw, wow, waw.

http://www.youtube.com/watch?v=5N9t5qOSzCU
Fantastic, deşi pentru noi mirarea este greu de reactivat. Solomon se mira de lucruri mai "demodate" decat ceea ce vedem noi în această înregistrare: "Trei lucruri sânt mai presus de puterile mele, şi chiar patru pe care nu le pot pricepe: urma vulturului pe cer, urma şarpelui pe stâncă, urma corăbiei în mijlocul mării, şi urma omului la o fată." Haideţi să judecăm corect - este vorba de sinucidere sau de bucuria pentru lucrurile lăsate de Dumnezeu pentru noi? Eu aştept comentariile voastre şi prefer între timp să stau la umbra unui copac bibliotecă:)

4 comentarii:

  1. uau!extraordinar!eu zic ca nu+i sinucidere!daca stii ce ai de facut e grozav sa te poti bucura de creatia lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Fascinant! Poate ca nu m-as incumeta la o experienta de anvergura celei din video, dar ceva minuscul tot mi-ar placea. Nu cred ca e sinucidere atata timp cat totul e asigurat. La urma urmei, nu e sinucidere daca conduci o masina desi e atat de periculos, statistic vorbind.
    Extraordinara experienta! Ma intreb cu ce e comparabil ce simt cei din inregistrare... trebuie sa fie ceva sublim...

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar astazi comparam acest pericol, si eu, cu şofatul unei maşini. Insa mai astept niste comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  4. As incerca sa va ofer si o alta perspectiva pe aceasta tema. Acest sport nu provoaca dependenta? Oare nu cauta acesti oameni senzatii tari iar cand le experimenteaza, "maresc doza"? Legat de sofat problema poate fi sa spunem doar atunci cand se cauta depasirea hilometrilor pe ora atinsi anterior. Deci tot un sport extrem:) care creaza o dependenta. Cei care cauta activitati care sa le mareasca adrenalina devin dependenti de aceste sporturi. Daca dependenta de orice lucru este pacat atunci hai sa stabilim daca aceste sporturi creeaza dependenta sau nu.

    RăspundețiȘtergere